Caprabo estrena seu al Port de Barcelona

Els 350 treballadors dels serveis corporatius de l'empresa de supermercats ja estan instal·lats al nou edifici

La nova seu de Caprabo al Port de Barcelona | Cedida La nova seu de Caprabo al Port de Barcelona | Cedida

Caprabo ha estrenat una nova seu corporativa. És un edifici de 3.400 metres quadrats situat a la ZAL del Port de Barcelona, on els gairebé 350 treballadors dels serveis corporatius de l'empresa de supermercats ja estan instal·lats. Les oficines, de nova construcció, es troben en els números 40-44 de l'avinguda de l'Estany de la Messeguera, al Prat de Llobregat. 

Segons ha anunciat la companyia a través d'un comunicat, l'edifici té forma d'"U" i només una planta. La nova seu forma part del pla de transformació de Caprabo, que vol potenciar la transformació logística, els supermercats de nova generació i el servei Capraboacasa, especialment rellevant en temps de coronavirus. 

Més info: Caprabo instal·larà la seu en una nova plataforma logística a la ZAL Port

Les oficines comparteixen edifici amb la nova plataforma de productes frescos de la companyia, que es va posar en marxa al juliol. A l'octubre, a més, s'iniciarà la plataforma de supermercat online Capraboacasa en aquestes mateixes instal·lacions. "El trasllat de la seu 40 anys després suposa una fita històrica per a Caprabo en un moment important de transformació", ha explicat el director de logística de la firma, Asier Bustinza.  

Un dels objectius del nou edifici és ser més respectuós amb el medi ambient. Els sistemes d'il·luminació, el monitoratge de consums i l'aprofitament de residus són tres de les mesures que s'hi han introduït per fer la seu més eficient. La companyia destaca també que fins al 90% dels residus que ha generat la construcció de la nova planta es reciclen. 

Més informació
Caprabo contracta 780 treballadors a Catalunya durant l'estiu
Els supermercats, desbordats de compres online
Avui et destaquem
El més llegit