Catalonia Ceràmica s'expandeix al Baix Llobregat i preveu facturar 27 MEUR el 2022

La companyia, líder a Catalunya en solucions constructives des de fa 36 anys, obre una nova botiga a Cornellà de Llobregat de més de 1.500 metres quadrats

Daniel Milà, director general de Catalonia Ceràmica | Cedida Daniel Milà, director general de Catalonia Ceràmica | Cedida

Catalonia Ceràmica és el grup especialitzat en la venda de material per a la construcció, que compta amb sis botigues a Catalunya, ubicades a Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Premià de Dalt, dues a Barcelona i la nova obertura: Cornellà de Llobregat. La companyia té una àmplia gamma de productes ceràmics per a revestiments i paviments, de cuines, banys, wellness i piscines. Segons ha pogut saber VIA Empresa, esperen tancar el 2022 amb 27 milions d’euros de facturació. Durant els últims cinc anys, l'organització ha tingut uns creixements del 10% anuals de mitjana.

Daniel Milà, director general de Catalonia Ceràmica, explica que la nova obertura és un "creixement estratègic per arribar a una zona geogràfica amb gran potencial com és el Baix Llobregat, on no teníem presència. D'aquesta forma cobrim tot el que és Barcelona, l'Àrea metropolitana i les comarques properes a la capital catalana".

Més info: El Baix Llobregat, segona potència econòmica de Catalunya

En aquests moments, el Baix Llobregat és la segona potència econòmica del país amb un Producte Interior Brut (PIB) de 33.531 milions d’euros, segons dades del Fòrum Empresarial del Llobregat. Això representa el 13,9 % del PIB català i només el Barcelonès es troba per sobre.

 

La nova botiga de Catalonia Ceràmica | Cedida

La nova botiga de Catalònia Ceràmica | Cedida

 

La nova botiga disposa de 1.500 metres quadrats d'exposició en tres plantes, pàrquing per a clients, 1.000 metres de magatzem i una ferreteria de 200 metres. El local compta amb cinc nous treballadors amb anys d'experiència al sector, a més de disposar d'un espai de producte per a arquitectes i interioristes i múltiples espais per a particulars i constructors.

Sergio Fernández, tinent d'alcalde d'Economia i Administració de Cornellà de Llobregat, destaca la importància de l'aposta de la companyia a la zona i remarca que és important que empreses del tamany de Catalonia Ceramica "s'ubiquin a una ciutat amb més de 40.000 llocs de treball per compte propi o alieni, juntament amb el World Trade Center amb més de 5.000 treballadors, centres comercials com l'Splau o el camp del RCDE Espanyol".

Respecte a les perspectives de futur, Milà explica que "esperen que en un període de dos i tres anys, la botiga es converteixi en un referent al Baix Llobregat i a la zona del sud de Barcelona per la prescripció de materials de construcció”.

Més informació
Front comú d'empreses i sindicats pel creixement econòmic del Baix Llobregat
Avui et destaquem
El més llegit