Cellnex, líder en la lluita contra el canvi climàtic

CDP reconeix els plans d'acció i la transparència de la companyia en àrees com la reducció d'emissions, la gestió de riscos o el govern corporatiu

Una antena de Cellnex | Cedida Una antena de Cellnex | Cedida

L'organització sense ànim de lucre que gestiona un sistema de divulgació global per a inversors, empreses, ciutats, estats i regions per gestionar el seu impacte en el medi ambient CPD ha incorporat Cellnex a la seva Llista A, que agrupa les companyies capdavanteres pels seus plans d'acció en relació al clima i la transparència en la informació.

Només un 12% de les més de 8.400 empreses i organitzacions analitzades a tot el món –178 en total- formen part d'aquesta llista. De les 90 empreses espanyoles analitzades, són set les que obtenen la màxima qualificació atorgada pel CDP. Cellnex ha elevat la seva qualificació de 'B' a 'A', cosa que suposa un salt de dos graons que reconeix a la companyia per la implementació de les millors pràctiques en els diferents factors analitzats per CDP.

La qualificació 'A' obtinguda per l'operadora reflecteix la implementació de les millors pràctiques en matèria de lluita contra el canvi climàtic el 2019, com les relacionades amb el govern corporatiu, l'impacte de l'activitat i la planificació financera, la gestió dels riscos mediambientals, o el càlcul i verificació de les emissions en els seus tres "abastos" : directes (emeses per la pròpia organització); indirectes (les generades per tercers per proveir a l'organització; i "altres indirectes" (generades per aquells productes, serveis i béns adquirits per l'organització).

Més informació
Cellnex emet bons per valor de 450 MEUR
Cellnex entra a Portugal amb la compra d'Omtel
Cellnex adquireix 1.500 antenes a Orange Espanya per 260 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit