El CEO d'Amazon adverteix als treballadors que tornin presencialment o es busquin una altra feina

Durant el mes de maig més de 1.000 treballadors del gegant nord-americà van protestar contra la política de presencialitat de la companyia

El conseller delegat d'Amazon, Andy Jassy | EP El conseller delegat d'Amazon, Andy Jassy | EP

El conseller delegat d'Amazon, Andy Jassy, ha advertit als empleats que compleixin amb el pla de retorn a les oficines de la companyia o que consideressin buscar feina en una altra part, segons ha confirmat l'empresa a CNN. Aquest missatge reflecteix la pressió que exerceix la multinacional als seus treballadors als Estats Units perquè compleixin la política que els obliga a acudir, almenys tres dies a la setmana, al lloc de treball.

Així, el directiu ha assenyalat durant un esdeveniment recent que, encara que els empleats poden estar en desacord amb aquesta política, no en poden fer cas omís. De fet, ha assegurat que per a aquells que no poguessin acceptar aquestes mesures, les seves perspectives de romandre a Amazon "semblaven ombrívoles", segons ha confirmat CNN. Alguns dels empleats presents a l'acte en què Jassy ha fet aquestes declaracions han reclamat que es comparessin les dades que justificaven aquesta política de la companyia.

Tot i això, el conseller delegat ha explicat que les decisions es devia a l'avaluació de diversos factors, entre ells els resultats empresarials, i que comptaven amb poques dades per donar suport a la política de treball remot de forma indefinida. Segons ha informat CNN, a principis d'agost, Amazon va enviar correus electrònics a alguns dels seus empleats informant-los que la companyia sabia que no es presentaven a l'oficina amb la freqüència requerida.

Això es produeix després que el mes de maig passat més de 1.000 empleats del gegant nord-americà es declaressin en vaga per protestar contra la política de presencialitat de la companyia, que van qualificar de "rígida i de talla única".

Més informació
La CNMC multa amb 194 milions d'euros a Apple i Amazon
Amazon pot protestar, nosaltres no
Avui et destaquem
El més llegit