Cilsa construirà per Carrefour una nau al Port de Barcelona

El Centre Intermodal de Logística llogarà l'edifici a la firma de supermercats francesa

La firma de supermercats francesa Carrefour ha signat un contracte amb el Centre Intermodal de Logística (Cilsa) en virtut del qual la segona construirà i llogarà a la primera una nau de 18.200 metres quadrats al Port de Barcelona. En concret, la nova nau s'ubicarà a la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL), al costat d'una altra de 45.000 metres quadrats que ja té el grup distribuïdor francès.

Si aquella es fa servir per al segment de sec, la nova serà per al segment de fred. La inversió superarà els 12 milions d'euros i l'edifici ha d'estar operatiu durant el primer semestre de l'any 2017. Carrefour està instal·lat a la ZAL del Port de Barcelona des de l'any 2009.

El grup Carrefour té presència a l'Estat espanyol des del 1973. Ocupa 46.000 col·laboradors sota insígnia i opera amb 173 hipermercats, 112 supermercats Carrefour Market, 451 supermercats Carrefour Express, 123 benzineres i prop de 700 agències de viatge.

Pel que fa al nou magatzem que es construirà, estarà destinat completament a l'operativa de fred, tant pel que fa a congelat com a refrigerat, fet que ha de permetre la distribució ràpida als establiments del grup, i estarà equipat amb els darrers avenços en tecnologia d'emmagatzemament de fred.

Pel que fa Cilsa, és la societat mercantil que gestiona la concessió portuària de la ZAL del Port de Barcelona. Cilsa està participada per l'Autoritat Portuària de Barcelona en un 63%, per Merlin Properties en un 32% i per l'Entitat Pública Empresarial de Sol (Sepes) en un 5%.
Avui et destaquem
El més llegit