CA | ES

Cilsa construirà una nau logística d'Alfil Logistics/Damm a la ZAL Port

L'empresa inverteix 18 milions d'euros en l'ampliació de la superfície de la concessió en uns 62.000 metres quadrats, que donarà feina a 75 persones

La presidenta del Port de Barcelona i la representació de Cilsa | Europa Press La presidenta del Port de Barcelona i la representació de Cilsa | Europa Press

Cilsa construirà una nau logística d'Alfil Logistics/Damm a la ZAL Port i invertirà 18 milions d'euros, segons ha informat el Port de Barcelona en un comunicat. El Port ha aprovat l'unificació d'una sèrie de parcel·les de titularitat de Cilsa a la ZAL Port i permetrà l'ampliació de la superfície de la concessió en uns 62.000 metres quadrats.

Més info: La ZAL del Port aixecarà una nau per Alfil Logístics

L'operador Alfil Logistics/Damm està instal·lat a la ZAL Port des de l'any 2007 i ocupa actualment una parcel·la de 167.312 metres quadrats, amb una superfície construïda de 100.000 metres quadrats. Amb l'ampliació aprovada aquest dimecres, la companyia comptarà amb un centre logístic de més de 135.000 metres quadrats i la posada en servei de la nau logística suposarà crear 75 llocs de treball.

El consell d'administració del Port de Barcelona també ha decidit mantenir les bonificacions de les tarifes ferroviàries per incentivar l'ús del tren en ample estàndard. També ha acordat la incorporació de dues tarifes ferroviàries addicionals a les existents: una per a les operacions integrades ferroviàries i una altra per a l'ocupació de vies portuàries.

Més informació
Caprabo instal·larà la seu en una nova plataforma logística a la ZAL Port
Avui et destaquem
El més llegit