Cloudworks incrementa la seva facturació un 65%, fins als 8,3 milions d'euros

L'operador de coworking català espera escalar la seva facturació fins als 11 milions d'euros el 2023

Espai de coworking de Cloudworks a Barcelona | Cedida Espai de coworking de Cloudworks a Barcelona | Cedida

L'operador de cotreball català Cloudworks ha incrementat la seva facturació un 65% el 2022 fins a aconseguir els 8,3 milions d'euros. El creixement també s'ha reflectit en la seva cartera de clients, que a tancament de 2022 comptava amb 2.940 llocs de treball, gairebé el doble que l'any anterior.  

Per al 2023, la companyia preveu un augment estimat de la facturació de més d'un 35%, fins als 11 milions d'euros. Per a aconseguir-ho, Cloudworks continuarà amb el seu pla d'expansió i consolidació enguany amb l'obertura d'un nou espai a Barcelona. Actualment, la companyia compta amb 12 espais a Barcelona i 2 més a Madrid.

Per a Marta Gràcia, CEO de Cloudworks, "estem assistint a una evolució en la manera de treballar i tant les companyies com els treballadors valoren d'una forma diferent el lloc de treball. Continuarem mirant cap al futur i treballant per a cobrir de la millor manera possible totes les necessitats de les empreses i, així, poder oferir-los els millors espais per al desenvolupament professional de les seves activitats".

Més informació
Gabriel Espín (Aticco): "Quan ve l'onada, ja has d'estar amb la planxa de surf al mar"
Cloudworks estrena un nou coworking a Barcelona de 2.000 metres quadrats
'Coworking' i 'coliving': mateixes propostes, però ritmes diferents
Avui et destaquem
El més llegit