Colonial dispara el benefici un 42% al primer trimestre

El grup augmenta els guanys fins als 16 milions d'euros per l'increment dels ingressos per rendes

El grup Colonial ha guanyat 15,9 milions d'euros aquest primer trimestre de l'any i dispara el benefici un 42% més que en el mateix període de l'any passat, segons ha informat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Aquest increment del resultat net s'explica per l'augment dels ingressos per rendes d'un 5% interanual, la reducció de la despesa financera sobre la base d'una gestió activa del balanç i l'augment del resultat atribuïble provinent de París, a causa de l'augment de la participació a la filial francesa del 53,1% fa un any fins al 58,5% actual.

Així, els ingressos per rendes s'han incrementat fins als 70 milions d'euros, mentre que l'Ebitda de les rendes ha augmentat un 5%, fins als 61 milions.

El grup considera "excel·lents" aquests resultats, que consoliden la tendència positiva dels dos anys anteriors. Alhora, l'empresa destaca que torna a aconseguir increments significatius en els preus dels contractes de lloguer signats, gràcies a la seva posició prevalent en oficines als principals mercats a Barcelona, Madrid i París.

Al mercat de lloguer, Colonial ha formalitzat 30 transaccions corresponents a 47.538 metres quadrats llogats. A més a més, s'han signat preus de lloguer que representen un creixement de doble dígit sobre la renda de mercat de fa un any i un augment del 16% respecte a les rendes anteriors.

El grup ha invertit durant el primer trimestre de l'exercici 2017 més de 16 milions d'euros en projectes de desenvolupament i de reposicionamient d'actius. Així mateix l'empresa ha iniciat l'any adquirint quatre actius per un volum d'inversió de gairebé 400 milions d'euros.

El conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas, ha destacat que els "bons resultats" de l'empresa es basen en una estratègia immobiliària industrial que preval la qualitat del creixement mantenint la màxima disciplina financera al seu programa d'adquisicions.
Avui et destaquem
El més llegit