Colvin és la millor startup del 2021 segons Esade Alumni i BStartup

L'empresa emergent aspira a liderar la transformació digital del mercat de les flors i plantes, a escala global

Los fundadores de Colvin, Andres Cester y Sergi Bastardas | Cedida Los fundadores de Colvin, Andres Cester y Sergi Bastardas | Cedida

Colvin ha rebut el Premi Esade Alumni & Banc Sabadell a la Millor Startup 2021, atorgat per Esade Alumni i BStartup de Banc Sabadell, en el marc de la celebració de la jornada Esade Alumni Start-Up Day. Entre els motius del guardó, destaca l'important creixement de la companyia, que ha augmentat la seva facturació un 200% el 2020, i la professionalització de l'equip. L'empresa emergent aspira a liderar la transformació digital del mercat de les flors i plantes, a escala global.

"Colvin neix amb una visió molt clara de canviar i revitalitzar la indústria de la floricultura. Aquest premi ens fa especial il·lusió, ja que ens ho concedeix la xarxa d'antics alumnes d'Esade, la universitat en la qual els fundadors ens vam conèixer". han explicat Sergi Bastardas i Andrés Cester, fundadors de Colvin. La startup, amb seu a Barcelona, ofereix als usuaris productes més frescos i de qualitat, amb una experiència de compra simplificada, a més de desenvolupar un important creixement tecnològic i logístic per al canal B2B.

La jornada Esade Alumni Start-Up Day ha començat amb la intervenció d'Enric Asunción, CEO i cofundador de Wallbox l'unicorn dedicat al disseny, fabricació i distribució de solucions de càrrega per a vehicles elèctrics. Asunción ha avançat que la seva empresa de tecnologia global "està ja present en més de 80 països" i té com a missió "facilitar l'adopció de vehicles elèctrics per fer un ús més sostenible de l'energia". Fundada el 2015 i també amb seu a Barcelona, la companyia compta amb més de 700 treballadors a Europa, Àsia i Amèrica, de 38 nacionalitats.

Sota el lema Back to the future, durant la jornada s'han analitzat diferents casos d'èxit i de creixement d'algunes empreses, així com claus per garantir la supervivència de startups i scaleups. A més, la sessió ha comptat amb la participació de Yolanda Pérez, directora de BStartup Banc Sabadell, qui ha estat l'encarregada d'atorgar el primer premi a Colvin i ha recordat que "aquesta jornada és el reflex de l'enorme creixement que està experimentant l'ecosistema innovador".

Més informació
Colvin, el creixement de les flors digitals
Colvin també repartirà plantes a domicili
Avui et destaquem
El més llegit