Condis inverteix 4 MEUR en l'ampliació de la seva plataforma logística a Mercabarna

La cadena de supermercats comptarà amb 5.000 metres quadrats de superfície destinada a productes frescos

Ampliació de Condis a Mercabarna | Condis Ampliació de Condis a Mercabarna | Condis

Condis Supermercats acaba de culminar una inversió de més de quatre milions d’euros destinada a ampliar la seva plataforma logística de Mercabarna. La companyia ha ampliat dels 3.416 metres quadrats als 5.000 metres quadrats la seva superfície destinada a productes frescos per reforçar la capacitat logística en el mercat majorista. La nova plataforma començarà a funcionar a ple rendiment a finals d'abril, i permet passar de 16 molls de càrrega i descàrrega a 27. Condis va inaugurar la seva plataforma a Mercabarna l'any 2001 i compta actualment amb 673 supermercats, la majoria a Catalunya, l'Aragó i Andorra.

Amb els nous molls de càrrega i descàrrega, Condis confia millorar "la mobilitat de les tasques a fer en la recepció de les mercaderies i la preparació de les comandes". Així mateix, i coincidint amb l'ampliació de la plataforma, l'empresa ha instal·lat plaques solars fotovoltaiques d'autoconsum, amb una potència de 124 kWp, per optimitzar el consum elèctric.

D'altra banda, Condis ha eliminat el sistema convencional de refrigeració i ha instal·lat una nova central frigorífica amb CO2, un refrigerant més natural. El director de Logística i Sistemes de Condis, Víctor Escanciano, ha explicat que aquesta ampliació s'alinea amb l´esforç de Condis per oferir als seus clients "uns alts estàndards d´excel·lència".

Avui et destaquem
El més llegit