Cooltra premiada pel seu concepte de mobilitat sostenible

L’empresa rep el guardó d’APAE Fem Empresa 2018 gràcies a la seva contribució a reduir la contaminació

L'equip de Cooltra L'equip de Cooltra

Cooltra, empresa de mobilitat sostenible sobre dues rodes, ha rebut el premi APAE Fem Empresa 2018 pel seu innovador concepte de mobilitat sostenible i la seva contribució a reduir els residus contaminants en el medi ambient, segons informen en un comunicat.

Des del 2016, el grup Cooltra ha apostat per la mobilitat elèctrica amb els seus negocis eCooltra, lloguer de motos elèctriques per minuts, i EcoScooting, servei d’entrega de paqueteria dins de ciutats mitjançant vehicles totalment elèctrics. L’energia que utilitza eCooltra per a la bateria de les seves motos és 100% energia neta.

Timo Buetefisch

El fundador de Cooltra, Timo Buetefisch, recollint el premi

El fundador de la companyia, Timo Buetefisch, ha recollit el guardó de la mà del comissionat d’Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez, i del fundador i president d’APAE, Oscar Tamarit, durant la celebració del IV Congrés APAE Fem Empresa.

El premi APAE Fem Empresa s’atorga anualment a empresaris, empreses i institucions que ajuden a augmentar el teixit empresarial amb les seves idees, actes o experiència. Aquest any, el congrés, organitzat per APAE en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, ha comptat amb la participació de més de 200 empreses multisectorials.  

Més informació
Cooltra invertirà 6 MEUR en ampliar la flota de lloguer
eCooltra arribarà a les 3.000 motos a finals d'any
Lloguer de motos elèctriques per minuts
Avui et destaquem
El més llegit