Correus invertirà 20 milions d'euros a Catalunya

Durant el 2014, el grup destinarà un 42,8% més de fons per seguir potenciant el territori

Correus invertirà aquest any a Catalunya 20 milions d'euros, enfront dels 14 milions d'euros que va destinar el 2013, fet que suposa un 42,8% més.

Segons ha explicat el president del grup, Javier Cuesta Nuín, en els últims set anys l'empresa ha invertit 130 milions a la comunitat, la segona més important d'Espanya.

Durant la seva intervenció en el Cercle d'Infraestructures, Nuín ha apuntat que de la inversió que el grup realitzarà aquest any a Catalunya, 4 milions d'euros es dedicaran a infraestructures. Una part d'ells aniran a la terminació del centre logístic integral a la Zona Franca de Barcelona, que s'inaugurarà aquest estiu i des d'on es tractarà tota la paqueteria que arriba a Catalunya per a tot Espanya.

Sis milions d'euros més es destinaran a sistemes, set milions a maquinària de tractament de correu o paquets, un més a vehicles especialitzats i la resta a diferents partides.

A Catalunya, Correus té 9.000 empleats, 337 oficines i 1.100 punts d'atenció al públic. Segons ha explicat el president del grup, a Madrid es produeix el 50% del correu de tot Espanya i, a Barcelona, el 25%.
Avui et destaquem
El més llegit