Un directiu de Tous entra al consell d'administració de Cottet

Josep Maria Bosch substitueix a Francesc Puig i Kenneth Sandven en un procés de renovació de la cúpula directiva de l'empresa

La botiga de Cottet a l'outlet de Viladecans La botiga de Cottet a l'outlet de Viladecans

Cottet està immersa en un procés de renovació del seu consell d'administració que li permeti créixer, expandir-se i professionalitzar els seus equips. Dins d'aquesta transformació, un dels grans canvis ha estat l'entrada de Josep Maria Bosch, qui actualment ocupa el càrrec d'executive managing director de Tous. Bosch substituirà a Francesc Puig i Kenneth Sandven, que deixaran la direcció de la companyia aquest estiu.

Més info: Cottet, el comerç que fa la vista clara

"Estem convençuts que Bosch ens aportarà nous coneixements i noves formes d'actuar davant un mercat complex, on cal estar molt atent a la competència, a l'evolució d'altres sectors i mercats, tecnologies en creixement i noves formes de consum dels usuaris. Serà, sens dubte, un gran suport per a millorar la gestió i professionalització de la companyia", afirma el vicepresident de Cottet, Alex Cottet, en un comunicat.

Francesc Puig deixarà el consell d'administració després de més de 62 anys treballant en l'empresa i passarà a ser assessor. Així mateix, Kenneth Sandven, consultor des del 2010 i membre del consell des de fa dos anys, també abandonarà la companyia. Amb aquests canvis, la direcció de Cottet estarà formada per Javier i Alex Cottet, president i vicepresident del grup respectivament, Luis Badía, conseller des del 2003, i la nova incorporació de Bosch. 

Més informació
Javier Cottet, l'òptica més catalana
Cottet incorpora la quarta generació familiar
Cottet obrirà la seva 'flagship' a Rambla Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit