Damm presenta al 4YFN un robot que serveix cervesa de manera autònoma

Es tracta d'un braç articulat que permetrà agilitar el servei de begudes en grans esdeveniments

El robot de Damm que serveix cervesa de manera autònoma | Cedida El robot de Damm que serveix cervesa de manera autònoma | Cedida

Damm, empresa líder en el sector de l'alimentació i begudes, amb presència en els sectors de logística, distribució i restauració, presentarà en el marc de la nova edició del Mobile World Congress Barcelona, un braç articulat que ajudarà a agilitar el servei de begudes en esdeveniments multitudinaris. L'eina, desenvolupada en col·laboració amb la consultora robòtica BR5, funcionarà de manera autònoma i suposarà una ajuda per als cambrers i cambreres en moments de màxima afluència en grans esdeveniments com a congressos, festivals o concerts.

Els assistents a aquesta edició seran testimonis de la prova pilot que durà a terme Damm per a testar el funcionament del nou dispositiu electrònic. El robot en qüestió està format per un braç articulat capaç de simular la destresa dels cambrers i cambreres, sent capaç d'agafar un got d'un dispensador, col·locar-lo amb la inclinació justa sota el tirador de cervesa Estrella Damm, obrir-lo i tirar la “canya perfecta” − amb els dos dits justos de crema pertinents −, tancar l'aixeta i presentar-la finalment a la barra, on el personal del bar la servirà al client final. El nou robot serà testat per primera vegada al 4YFN, on l'afluència contínua de clients i clientes fa necessari idear noves vies que permetin al personal de la barra poder atendre'ls d'una forma ràpida sense reduir la qualitat del servei. Amb aquesta nova proposta, Damm reforça el seu compromís amb l'impuls de la innovació i la tecnologia com a eines fonamentals per a l'evolució del sector dels grans esdeveniments.

“En un entorn en constant evolució, la innovació i l'aposta per les noves tecnologies s'han convertit en elements bàsics per a assegurar l'adaptació del sector dels grans esdeveniments als nous temps. Des de Damm treballem per a promoure la digitalització del sector, apostant per col·laborar amb companyies del sector tecnològic i startups que ens ajudin a continuar avançant en la transformació digital dels esdeveniments en els quals col·laborem”, afirma Laura Gil, directora de Transformació Digital de Damm.

Més informació
Les llaunes d'Estrella Damm ja són lliures de plàstic
L'antifragilitat de Damm
Avui et destaquem
El més llegit