Neix DayOne, el banc de les startups

El nou servei financer de CaixaBank posarà a disposició de les empreses una línia de crèdit de 250 milions d'euros

Juan Alcaraz és el director general de CaixaBank | ACN Juan Alcaraz és el director general de CaixaBank | ACN

 

CaixaBank ha llançat el servei financer DayOne, especialitzat a assessorar i impulsar el creixement de les startups amb activitat en el conjunt d'Espanya, segons ha anunciat aquest dimecres en un comunicat.

DayOne està dirigit a empreses amb "un alt potencial de creixement" i té l'objectiu d'aconseguir 4.000 clients en el seu primer any d'activitat. Alhora, es posarà a la disposició d'aquestes empreses una línia de crèdit de 250 milions d'euros a través d'un acord amb el Fons Europeu d'Inversions.

Innovar la banca tradicional

El director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, ha destacat que aquest servei pretén "oferir un servei amb nous plantejaments, molt innovador respecte la banca tradicional en el tipus de serveis oferts, però basat també en la valuosa experiència en el treball amb emprenedors i banca d'empresa que té CaixaBank".

L'entitat oferirà aquest servei a centres exclusius en "edificis emblemàtics de Barcelona i Madrid". Per exemple, a l'edifici de la Cambra de Comerç a l'avinguda Diagonal de Barcelona i al carrer Juan Bravo 3 a Madrid.

DayOne també comptarà amb un equip d'una desena de gestors, que assessoraran als clients, i oferirà una línia de productes i serveis especialitzada per empreses que estiguin afrontant un ràpid creixement.

Més informació
Voluntaris contra l’exclusió social
De Guindos no contempla donar incentius per al retorn d'empreses
L’ICF crea una línia de finançament pel comerç
Avui et destaquem
El més llegit