El centre logístic de Decathlon a Sant Esteve Sesrovires | ACN
El centre logístic de Decathlon a Sant Esteve Sesrovires | ACN

Decathlon vol abastir el sud d'Europa des del Port de Barcelona

La multinacional francesa lloga 96.000 metres quadrats al ZAL i preveu instal·lar-s'hi el 2021

La companyia francesa de material esportiu Decathlon ha llogat 96.000 metres quadrats a la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona amb l'objectiu d'instal·lar un centre de distribució per abastir el sud d'Europa, segons ha publicat 'Expansión'. Es calcula que l'empresa pot arribar a moure fins a 60.000 teus (contenidors de 20 peus) per any des d'aquesta ubicació.

Actualment, la firma ja ocupa una nau de 50.000 metres quadrats a la mateixa zona, per la qual cosa preveu gairebé doblar l'espai. Els plans de Decathlon passen per instal·lar-se a la nova nau a partir de l'any 2021.

Més info: Decathlon obre botiga a Esplugues de Llobregat i crea 40 llocs de feina

El contracte de la multinacional francesa amb Cilsa, la societat que gestiona la Zona d'Activitats Logístiques, es va firmar a finals del 2018 i és el segon de més superfície. Només per darrere del contracte signat per la companyia nord-americana Amazon per ocupar un espai de 210.000 metres quadrats en el polígon Mas Blau II.

Alhora, Cilsa participada pel Port de Barcelona i Merlin preveu invertir fins a 150 milions d'euros en els pròxims anys amb la finalitat d'esgotar tota la seva superfície logística. 

Més informació
Decathlon inaugura un nou centre logístic a Sant Esteve Sesrovires
Barcelona es consolida com a port exportador i bat rècords d’activitat
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit