Decelera obre la sisena edició prioritzant la sostenibilitat

La deceleradora reunirà a Menorca del 16 al 26 de setembre a una vintena de startups nacionals i internacionals amb 700 projectes

La incertesa és un dels principals vehicles de la innovació empresarial, i les organitzacions han d'operar al seu voltant | iStock La incertesa és un dels principals vehicles de la innovació empresarial, i les organitzacions han d'operar al seu voltant | iStock

Decelera, la primera deceleradora de startups del món celebrarà la seva sisena edició a la illa de Menorca del 16 al 26 de setembre. Per primera vegada, el programa serà equity-free i permetrà a startups que fan tecnologia per a un planeta més sostenible aspirar a aconseguir un finançament de 150.000 euros i un possible seguiment de fins a 2 milions d'euros. Les 20+2 startups participants s'han seleccionat dels gairebé 700 projectes presentats en aquesta edició, procedents de 74 nacionalitats diferents, segons ha relatat la pròpia deceleradora en un comunicat.

"A Decelera hem creat un model nou que es diu Startups Decelerator on només convidem a participar a projectes amb una bona solució per a un problema gran, que tinguin una visió sostenible, un clar propòsit i que utilitzant tecnologia perquè puguin impactar positivament en el futur del nostre món", ha afirmat Marcos Martín Larrañaga, CEO de Decelera. D'aquesta manera, tots els projectes participants en Decelera Menorca 2021 tenen en comú que han d'estar relacionats amb almenys un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i tenir impacte social o mediambiental.

La metodoloia de Decelera enfrontarà a les startups durant aquestes dues setmanes a un procés de reflexió dels seus projectes, mitjançant activitats ideades per desconnectar de les tasques diàries que no permeten pensar en l'estratègia i visió de la startup, validant el seu model de negoci. Un procés que druà a terme al costat de 30 líders empresarials, un grup selecte d'inversors i una desena de corporacions, per crear entre tots una comunitat que contribueixi al creixement sostenible de les startups i a l'escalabilitat de tecnologies focalitzades en el bé humà.

Més informació
Decelera ja busca les noves startups per a la seva primera edició a Mèxic
Les 20 startups del Decelera Menorca ja escalfen motors
Avui et destaquem
El més llegit