Descarrega't el llibre de la Reforma Horària

Amb motiu de la Setmana dels Horaris, VIA Empresa distribueix el conte il·lustrat 'Diari de l'Iris', de la Iniciativa per a la Reforma Horària

Amb motiu de la Setmana dels Horaris que aquesta setmana se celebra a Catalunya, la Iniciativa per a la Reforma Horària obsequia aquest dissabte als lectors de VIA Empresa amb la descàrrega gratuïta del seu ebook Diari de l'Iris. A 12 piulades de la Reforma Horària, un conte il·lustrat firmat pel treballòleg i diputat al Parlament Fabian Mohedano i la il·lustradora i artista plàstica Elisa Soro.

Descarrega't aquí el llibre de la Reforma Horària


Inicialment la Reforma Horària havia iniciat un Verkami per finançar la publicació d'aquest manual, però finalment, i gràcies a l'entrada de capital privat, la campanya de recaptació de fons s'ha aturat i ara arriba als lectors de manera gratuïta. Així els lectors podran conèixer la història de l'Iris narrada en piulades, amb un estil molt divulgatiu, ja que l'exemplar pretén donar a conèixer les bondats de la Reforma Horària i promoure la consciència d'un canvi en els usos horaris que afecten a tots els àmbits de la vida i la societat.

"Des de la Setmana dels Horaris es vol incidir en la reforma dels horaris de manera que s'assoleixi l'adaptació a uns temps més humans i cívics en el marc de l'impuls de la Catalunya que ve. Amb aquesta convocatòria volem consolidar el factor temps com a variable rellevant en la recerca d'equitat i benestar", apunten des de la Iniciativa per a la Reforma Horària.

Aquest nou exemplar de les col·leccions que edita la Iniciativa per a la Reforma Horària, aquest en versió digital, ja està disponible aquest dissabte per als lectors de VIA Empresa.
Avui et destaquem
El més llegit