Disfruta&Verdura facturarà 3,5 milions aquest 2017

La companyia de menjar ecològic de repartiment a domicili preveu creixements anuals del 15%

El director general de Disfruta&Verdura, Jordi Padrós El director general de Disfruta&Verdura, Jordi Padrós

La companyia de menjar ecològic de repartiment a domicili Disfruta&Verdura tancarà el present exercici 2017 amb una facturació de 3,5 milions d'euros, un 15% més que l'any passat i un percentatge de creixement que preveu repetir durant els propers tres exercicis gràcies a una oferta més variada i a la captació de nous clients després que aquest any l'empresa s'hagi estrenat amb el repartiment a oficines.

El director general de Disfruta&Verdura, Jordi Padrós, ha explicat que la companyia serveix de forma setmanal a unes 3.500 famílies i des que l'empresa es fundés el 2007 ja són més de 15.000 les famílies que han rebut alguna cistella de fruita i verdura ecològica.

Així, Disfruta&Verdura va néixer de la mà de cinc famílies d'agricultors a l'inici de la crisi, quan el repartiment a domicili d'aquest tipus de productes no estava generalitzat, si bé, deu anys més tard, la companyia ha aconseguit comptar amb la col·laboració de 80 agricultors de tota Espanya que li serveixen productes de temporada per confeccionar les seves cistelles.

"El nostre èxit està en l'esforç i en què oferim un producte acabat de recol·lectar al consumidor, ja que no som una empresa majorista, sinó que som detallistes i controlem l'origen i la qualitat", ha assegurat Padrós, que ha indicat que la companyia no treballa amb 'estoc', sinó que recol·lecta el producte, el posa a la caixa i el lliura al client, treballant sota demanda.

Disfruta&Verdura, amb la seu a Barcelona, compta amb 30 hectàrees d'hort ecològic a Cambrils, una plantilla directa de 15 persones i el servei de transport refrigerat està subcontractat per cobrir les diferents demandes que la seva pàgina web rep de clients de tota Espanya, principalment de Barcelona, Madrid, València, Bilbao, i també Andorra.

Actualment, la companyia ofereix 40 referències, és a dir, 40 tipologies de caixes de fruita i verdurapensades per les necessitats de cada client, i un total d'entre 150 i 180 productes de fruita i verdura, una activitat que suposa el 90% del negoci, mentre que el 10% restant l'aporten altres productes complementaris que també comercialitza, com a oli, mel, formatge, carn ecològica i pa.

Més informació
Què menja Catalunya?
Riuverd, un cistell de la compra sense ànim de lucre
El consum alimentari representa el 16,7% de la despesa de les llars
Avui et destaquem
El més llegit