Dogi compra la tèxtil Ritex

L'empresa adquireix les participacions socials de l'empresa de disseny i comercialització de teixits de Parets del Vallès

Una màquina de teixits circulars de Dogi Una màquina de teixits circulars de Dogi

Dogi, a través de la seva filial Elastic Fabrics, s'ha fet amb el 100% de les participacions socials de l'empresa de disseny i comercialització de teixits i peces tèxtils Ritex, situada a Parets del Vallès i a la qual ha valorat en tres milions d'euros per les seves perspectives de creixement i potencial de sinergies.

Segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'operació s'ha materialitzat aquest dimarts. Ritex, que opera a Espanya i en mercats internacionals, va registrar el 2016 unes vendes de 7,4 milions d'euros, una xifra que preveu superar en el present exercici, aconseguint els vuit milions en 2017.

El fins ara director de Ritex, Ricard Ribé Salat, assumirà l'adreça de la unitat de negoci de Ritex en el Grup Dogi. Ritex va tancar l'exercici del 2016 amb 7,4 milions d'euros de facturació i la previsió és arribar als 8 milions al tancar aquest 2017. 

L'adquisició de Ritex forma part de l'anunciada estratègia de Dogi de crear un gran grup tèxtil, tant a base d'adquisicions com de creixement orgànic. En el 2017 Dogi ja ha tancat les compres de les empreses QTT i Busmartex, a més de l'adquisició de Treiss el 2016

Més informació
Dogi s'enduu la seu social a Madrid
Dogi segueix retallant les pèrdues
Dogi retalla un 80% les pèrdues fins setembre
Avui et destaquem
El més llegit