Durcal tanca una ronda de 8 MEUR

Amb aquest finançament, Durcal vol impulsar la promoció del rellotge a Espanya i fer el salt a Llatinoamèrica

Durcal és un rellotge intel·ligent que té l'objectiu de connectar la gent gran amb la seva família | Cedida Durcal és un rellotge intel·ligent que té l'objectiu de connectar la gent gran amb la seva família | Cedida

Durcal, la startup catalana de teleassistència orientada a seniors, ha tancat una ronda d'inversió de vuit milions d'euros, liderada per Telefónica, a través del seu vehicle d'inversió Telefónica Ventures. A la ronda també han participat Mangrove, KFund, Prosegur Tech Ventures, Aldea Ventures i Atresmedia entre altres, a més del fundador i CEO de Durcal, Guillem Viladomat.

Amb aquesta nova inversió, Durcal continuarà ampliant la promoció a Espanya del seu rellotge intel·ligent i desenvolupant noves funcionalitats que s'adaptin a les necessitats de la gent gran. A més, l'equip espera continuar enfortint la seva presència a Espanya i Andorra, i anuncia la seva expansió a Llatinoamèrica.

Durcal és un rellotge intel·ligent que té l'objectiu de connectar la gent gran amb la seva família. La seva aparença és similar a la d'un smart watch, però amb totes les funcionalitats d'un producte de teleassistència. El rellotge disposa d'un GPS integrat amb SIM incorporada per a funcionar tant dins com fora de casa, de manera que permet els familiars saber en temps real on es troba la persona que porta el rellotge o mesurar les constants vitals, a més d'establir un canal de comunicació entre els membres de la família del sènior. El rellotge també incorpora un sistema intel·ligent de detecció de caigudes mitjançant un botó d'ajuda,i està connectat a Movistar Prosegur Alarmes les 24 hores del dia. Així, en cas de detectar una anomalia, la central gestiona la incidència posant-se en contacte amb el portador o, si és necessari, alerta als efectius que es requereixin, com la policia, l'ambulància o els bombers.

Més informació
Durcal, el rellotge català que connecta la gent gran amb la seva família
Les 10 startups catalanes que revolucionaran la indústria alimentària
Avui et destaquem
El més llegit