Eada celebra la seva jornada anual fent una crida a l’impacte positiu des del món empresarial

Eada materialitza en aquest esdeveniment obert al teixit empresarial el seu compromís, en ser l’escola de negocis que acompanya i forma els professionals d'avui

L'Eada Annual Meeting 2024 (EAM) se celebrarà el 12 d'abril de 2024 | Cedida L'Eada Annual Meeting 2024 (EAM) se celebrarà el 12 d'abril de 2024 | Cedida

El pròxim 12 d'abril, Eada Business School tornarà a reunir tota la seva comunitat, tant local com internacional, així com agents i experts del món empresarial, a l'Eada Annual Meeting 2024 (EAM), una jornada que tindrà lloc al Palau de Congressos de Barcelona (Avda. Reina Maria Cristina, s/n). Es preveu que l'esdeveniment reuneixi més de 1.000 professionals, autoritats, agents de l’ecosistema de la sostenibilitat empresarial, membres de la comunitat alumni i l’equip d’Eada en una jornada que es desenvoluparà tant en format presencial com en línia, per a tothom qui no es pugui desplaçar a Barcelona.

Enguany, la jornada tindrà el lema Reskill to Regenerate, temps de readaptar-se per generar impacte positiu, perquè la responsabilitat de professionals, empreses, institucions i escoles de negocis avui ens crida a intervenir per revertir la realitat del planeta. Readaptar-se al canvi, incorporar la sostenibilitat, generar impacte positiu, acompanyar líders responsables i ètics per aconseguir un efecte multiplicador al món empresarial. Tot això col·laborant com un autèntic ecosistema al qual participin tots els agents que poden intervenir per aconseguir aquest impacte positiu.

L'Eada Annual Meeting reunirà més de 1.000 professionals i agents de l’ecosistema de la sostenibilitat empresarial

L’Eada Annual Meeting 2024 tindrà tres grans moments de reflexió. La primera ponència, sota el títol Les joves generacions com agents del canvi, anirà a càrrec de Marine Hadengue, CEO de la fundació internacional Higher Education For Good i directora de la major consulta mundial a joves del 2023, Youth Talks. La segona part, en forma de taula rodona Empresa i impacte positiu, comptarà amb la moderació de la Dra. Federica Massa-Saluzzo, directora de màster internacionals en Sostenibilitat i Innovació d’Eada i membre del Sustainability Hub de l’escola, i la participació de Tim Eaves, president de Capitalismo Consciente a Espanya; Raimon Puigjaner, cofundador i president de B-Lab; i Tatiana Fernández, cap d'estratègia econòmica de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, hi haurà un tercer bloc, Formes d’impacte positiu, també en forma de taula de debat, estarà moderada per la Dra. Desirée Knoppen, directora del Programa d’Alta Direcció en Sostenibilitat i també membre del Sustainability Hub, amb la participació d’Oriol Pinya, soci fundador de Abac Capital; Mario Rovirosa, CEO de Ferrer; i Aurora Catà, vicepresidenta de la Copa Amèrica.

  Aconsegueix una invitació!

Més informació
Eada Annual Meeting 2024
Avui et destaquem
El més llegit