El centre comercial Diagonal Mar surt a la venda

El fons d'inversió estatunidenc Northwood se'l vol vendre per uns 500 milions d'euros

El fons d'inversió estatunidenc Northwood ha posat en venda el centre comercial Diagonal Mar de Barcelona per uns 500 milions d'euros, han informat fonts del sector.

El grup inversor va adquirir el 2014 un total de 60.400 metres quadrats del complex, que en té 87.500, a un grup d'inversors representats per Avestus Capital Partners, mentre que els 27.100 metres quadrats restants corresponen a Alcampo, han publicat aquest dilluns Expansión i El Confidencial.

Aquests mitjans assenyalen com a probables compradors el grup holandès Unibail Rodamco, propietari de La Mauqinista i Les Glòries, o TIAA Henderson Real Estate, un dels majors inversors en centres comercials a l'Estat.

Diagonal Mar, ubicat en el districte tecnològic 22@ i inaugurat el 2001, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, i inclou més de 200 locals entre botigues i establiments d'oci i restauració, així com 4.800 places d'aparcament. El centre comercial dóna feina a unes 3.000 persones. L'any passat va tancar amb la visita de més de 16,7 milions de persones, un 2,3% més que l'any anterior, i les vendes es van incrementar un 9%.

Avui et destaquem
El més llegit