El comerç se suma a la transformació del Bizbarcelona

La 8a edició de l'esdeveniment que impulsa la transformació digital i social de les empreses se celebrarà el 30 i 31 de maig a Fira Barcelona

Bizbarcelona torna al recinte de Montjuïc el 30 i 31 de MAIG Bizbarcelona torna al recinte de Montjuïc el 30 i 31 de MAIG

El món s'està transformant; els negocis també s'han de transformar. Aquesta és la premissa del Bizbarcelona, l'esdeveniment que impulsa la transformació tecnològica i social d'emprenedors, pimes i comerços i que se celebra el 30 i 31 de maig a Fira Barcelona.

Sota el lema Suma't a la transformació dels negocis, la vuitena edició de Bizbarcelona aposta per incloure tots els agents de la ciutat. "Enguany tanquem el cercle; el Bizbarcelona va començar com un espai per a l'emprenedor, vam incorporar la petita i mitjana empresa i en aquesta vuitena edició també parlem amb el comerç", ha explicat el regidor de Turisme, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona i president de Bizbarcelona, Agustí Colom.

Més info: Google, Elogia i Etam i les vendes al canal online

Segons el director de Bizbarcelona, Aleix Planas "la tecnologia és una eina que serveix per ser més competitiu, però la transformació no només és tecnològica, també és econòmica, empresarial i social per això el Biz aspira a donar un servei complet". L'edició d'enguany inclou 190 conferències i activitats, més de 100 punts d'assessorament a càrrec d'experts, 40 trobades de networking i 70 expositors. Entre els experts més rellevants destaquen el productor de televisió, Josep Maria Mainat; l'emprenedor basc Eneko Knorr i l'entrenador argentí Miguel Sciorilli.

 

Aleix Planas, director del Bizbarcelona

Aleix Planas durant la presentació de la 8a edició del Bizbarcelona

Digitalització de la restauració i del comerç

La gran novetat de l'edició 2018 és Biz Digital Experience, un espai que recrearà una botiga que incorporarà tota mena d'elements digitals "per inspirar la transformació digital del comerç i la restauració".

L'àrea donarà conèixer tecnologies que et permeten tenir un control de l'estoc molt més eficient, tecnologies que et permeten incrementar la teva conversió de venda, tecnologies per incrementar l'experiència de compra i la relació amb el client, tecnologies que et permet conèixer els punts calents del teu comerç, models predictius que t'ajuden a saber quanta gent necessitaràs a la botiga el pròxim dissabte o l'Screen Mirror, el mirall intel·ligent que et permet canviar de talla o realitzar una venda creuada des del provador.

L'efecte multiplicador de la Bizcommunity

"La Bizcommunity és el resultat del teixit empresarial de Barcelona", ha recordat Colom, qui també ha destacat "el valor del col·lectiu i la necessitat de treballar conjuntament i crear xarxes entre tots els que formem part del teixit empresarial de Barcelona per guanyar competitivitat".

Prop de 150 institucions, entitats, associacions públiques i privades com ara els col·legis professionals, centres formatius, parcs científics i tecnològics... i tots aquells agents dinamitzadors del teixit econòmic i empresarial formen part de la Bizcommunity amb l'objectiu d'impulsar i accelerar els negocis de la ciutat.

Més informació
L'AMB entra al saló BizBarcelona
Avui et destaquem
El més llegit