CA | ES

El Grup Duet obre un nou gimnàs a Glòries

La companyia suma el seu vuitè gimnàs sota l'ensenya Duet Fit, amb un model 'low cost' pensat per a les zones urbanes

Render fachada DF GLORIES Render fachada DF GLORIES

El Grup Duet ha les portes del nou centre Duet Fit de 2.500 m2 al centre comercial Glòries de Barcelona aquest dimarts. El nou centre enlaira fins a vuit el nombre de gimnasos de la companyia a la ciutat comtal, que preveu inaugurar un nou espai a Sants a finals de mes.

El gimnàs ha suposat per a la companyia una inversió total de 2,1 milions d'euros i espera iniciar la seva activitat amb més de 1.500 abonats.

El Grup Duet va iniciar la seva activitat el 2002 amb la missió d'oferir un servei d'esport, fitness i salut a un preu assequible per a tots els públics. Tenint sempre en primer lloc el client, és una empresa de referència en el disseny, creació i gestió de centres esportius i de fitness. Actualment la companyia disposa de dues línies de negoci, Duet Sports i Duet Fit amb més de 100.000 m2 i 65.000 clients en els seus 17 centres que se situen a Catalunya, Balears, i Madrid, i una plantilla de 465 persones.

La companyia vol créixer en els propers anys principalment a través de la seva nova ensenya, Duet Fit. El nou repte de la companyia, una vegada aconseguits els 10 projectes actuals, és aconseguir la vintena de centres a mitjà termini.

Entre els accionistes del Grup Duet figuren Silvio Elías, exaccionista de Caprabo i directiu del FC Barcelona, Tau IcesaSequoia Grup XXI, el despatx d'arquitectes Alonso i Balaguer, i Paco Segura.

Més informació
Grup Duet, salut a baix cost
Avui et destaquem
El més llegit