El Racc entra a l'accionariat de SocialCar

Amb aquesta aliança estratègica les empreses creen la comunitat més gran de conductors de l'Estat espanyol

El Racc ha entrat al capital de SocialCar, la principal plataforma online de lloguer de vehicles entre particulars a Espanya. El club automobilístic ha adquirit el 6% de la startup, ha informat en un comunicat. Amb aquesta aliança estratègica, l'asseguradora –que dóna servei un milió de persones- i l'empresa de consum col·laboratiu –amb més de 150.000 usuaris- creen la comunitat més gran de conductors de l'Estat espanyol.

Segons el president del Racc, Josep Mateu: "El nostre model està evolucionant cap a un Club de Serveis de Mobilitat. L'aliança amb una plataforma tecnològica líder en lloguer de cotxes entre particulars, com és SocialCar, ens permet incrementar el nostre coneixement i experiència en l'entorn de l'economia col·laborativa i la mobilitat assequible i sostenible i ens permet també aproximar-nos a un sector de la societat que en els propers anys viurà un fort creixement, amb nous hàbits, disposada a compartir i a utilitzar les noves tecnologies en totes les seves gestions".

Aquesta aliança estratègica, que triplica les transaccions del Racc respecte a l'any passat, s'emmarca en el procés de digitalització del club, en el qual invertirà en els propers quatre anys 16 milions d'euros.

De la seva banda, la CEO de SocialCar, Mar Alarcón: "Aquest acord ens permetrà refermar el nostre coneixement i seguir assegurant un servei excel·lent, així com oferir als nostres usuaris nous serveis relacionats amb la seva gestió de l'automòbil, la mobilitat i l'assistència. El 99% dels nostres usuaris són feliços amb nosaltres i volem que sigui sent així. El Racc ens aporta una trajectòria i reputació consolidades i l'excel·lència en nombrosos serveis complementaris a la nostra activitat com la revisió de vehicles, l'assistència en carretera o l'atenció al client".

Fundada l'any 2011, SocialCar permet llogar tota mena de cotxes i connectar propietaris de vehicles amb conductors que necessiten llogar-los, i inclou els serveis de lliurament a domicili i a l'aeroport.
Avui et destaquem
El més llegit