El Racc i Torrot s'uneixen per promoure la mobilitat elèctrica

Col·laboraran en la realització d'un estudi sobre la circulació en l'àmbit urbà i en la promoció de vehicles endollables

El RACC i l'empresa de fabricació de vehicles elèctrics Torrot han signat aquest dimecres un acord de col·laboració pel qual ambdues entitats s'han compromès a la promoció de la mobilitat elèctrica i sostenible. En la signatura, que ha tingut lloc a Barcelona, s'han estipulat les bases d'una actuació que ha de permetre estudiar la mobilitat elèctrica a l'entorn urbà i promoure aquest tipus de vehicles.

Concretament, l'acord es fonamenta en dos punts. El primer és l'elaboració d'un estudi sobre la mobilitat elèctrica a l'entorn urbà. En aquest sentit, el RACC aportarà els seus coneixements i experiència en l'àmbit de l'anàlisi de la mobilitat sostenible, segura, intel·ligent i assequible. Al seu torn, Torrot cedirà l'scooter elèctrica 'MUVI' que permetrà avaluar diferents paràmetres de la circulació elèctrica dins l'àmbit urbà.

El segon gran objectiu de l'acord és promoure els vehicles elèctrics. El RACC, a través de diferents canals de comunicació i esdeveniments, es compromet a promoure els vehicles elèctrics de Torrot, tant bicicletes com motocicletes elèctriques. L'acord també contempla estudiar, a mig i llarg termini, altres tipus de col·laboració vinculades a l'educació viària per a joves i infants.

Una mobilitat més respectuosa
Amb aquest acord, el RACC continua ampliant les accions dirigides a impulsar una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient. De fet, és l'entitat pionera a Espanya en el desenvolupament de cursos de conducció eficient, que ja ha impartit a més de 350 empreses i ha format més de 65.000 alumnes des de l'any 2004.

El RACC és l'única xarxa d'autoescoles del país que ofereix formació de conducció elèctrica pràctica als alumnes que s'estan traient el carnet de conduir, realitza campanyes de conscienciació social, com eConducció que ha recorregut més de 10 ciutats de tot Espanya i participa activament en estudis europeus que avaluen els nivells d'emissions dels vehicles.

Alhora, l'entitat també realitza també la gestió integral de flotes d'empresa, ajudant a reduir el consum de combustible i les despeses de manteniment i assegurant el bon estat dels vehicles de flota. Una correcta gestió de flota és un dels elements claus per reduir els nivells d'emissions dels seus vehicles.

Torrot, vehicles elèctrics eficients i interconnectats amb l'entorn
La signatura d'aquest acord significa un pas endavant per a Torrot en la seva aposta per la millora de la mobilitat urbana a través de la promoció i l'ús de vehicles elèctrics intel·ligents i eficients per aconseguir ciutats més sostenibles i menys contaminació atmosfèrica.

Torrot és un dels fabricants de vehicles elèctrics d'última generació més destacat de l'Estat. Per exemple, és el creador de Torrot Muvi, l'escúter urbà elèctric més avançat del moment dins del seu sector gràcies a l'ús intel·ligent de les noves tecnologies. Un vehicle pioner que, a partir d'ara i gràcies al recent acord de col·laboració amb el RACC, permetrà la valuosa recollida de dades per avaluar els paràmetres de la circulació de trànsit en l'àmbit urbà.

Torrot compta amb una àmplia gamma de vehicles elèctrics entre els quals, a més de l'esmentada escúter interconnectat Muvi, disposa de bicicletes urbanes com la nova Citysurfer i la nissaga de motos infantils elèctriques Kids, l'esglaó inicial més adient per a l'aprenentatge dels més petits en la conducció.
Avui et destaquem
El més llegit