El Sabadell s'alia amb una 'fintech' per oferir préstecs immediats

L'acord amb Nemuru permet a l'usuari una millora d'accés al finançament que s'adaptarà més a les seves necessitats

El Banc Sabadell i Nemuru signen l'acord | Cedida El Banc Sabadell i Nemuru signen l'acord | Cedida

Banc Sabadell, a través de Sabadell Consumer Finance, ha arribat a un acord amb la fintech Nemuru per facilitar als professionals del sector de les reformes la possibilitat d'oferir als seus clients préstecs immediats en el punt de venda a través d'una plataforma online. Després del procés de desenvolupament i integració, l'acord de Sabadell Consumer amb Nemuru, plataforma tecnològica 100% online que genera i administra préstecs immediats en el punt de venda per als clients dels professionals del sector de les reformes, s'ha formalitzat i s'inicien les primeres operacions.

L'aposta de Banc Sabadell, amb l'acord signat per Sabadell Consumer, permet als clients de les diferents empreses i pimes espanyoles de l'àrea de les reformes oferir finançament a mesura, en el punt de venda i en tan sol tres minuts a través del mòbil. Amb aquesta aliança, l'usuari millora el seu accés al finançament, els professionals de serveis compten amb una eina digital de generació de préstecs immediats per a captació de negoci i l'entitat bancària continua amb la seva aposta per la innovació per millorar l'experiència del client.

El sotsdirector general de Sabadell Consumer Finance, Joaquín Subirá, assegura que "la col·laboració de la banca i les startups és imprescindible en el camí de la innovació i la banca oberta, així com per poder ampliar la distribució de l'oferta financera", al mateix temps que afegeix que "gràcies a la nostra implementació tecnològica amb Nemuru, estem encara més preparats per oferir productes en plataformes de tercers, proporcionant així un major i millor accés al client".

“El client pot accedir al préstec personalitzat immediatament, ja que les entitats financeres confien en la nostra tecnologia i coneixement del sector per generar els préstecs que després elles finançaran, rebent el pagament directe del client. Comptar amb Sabadell Consumer Finance és un catalitzador que ens permetrà augmentar l'escalabilitat del negoci i créixer de manera exponencial, a més d'enfortir la confiança dels nostres clients”, ha conclòs Pere Monràs, CEO i cofundador de Nemuru.

Més informació
El Sabadell recapta més de dues tones de menjar per al Banc dels Aliments
'No Comments' del Banc Sabadell sobre Catalunya
El Sabadell guanya un 216% més fins al setembre
Avui et destaquem
El més llegit