El SOC dóna 217.000 euros al projecte Reempresa

La inversió a la Fundació Cecot subvenciona la comunicació, difusió, formació i assessorament inclosos al programa

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat una subvenció d'aproximadament 217.000 euros a la Fundació Cecot Innovació per finançar les actuacions de comunicació, difusió, sensibilització, formació i assessorament incloses en el projecte Reempresa.

Segons ha informat la Conselleria d'Empresa i Ocupació en un comunicat, la directora del SOC, Maria Carme Duch, i el president de la Fundació Cecot Innovació, Antoni Abad, han signat aquest dimecres un conveni per fomentar aquesta iniciativa, que informa i assessora els empresaris que volen cedir la seva empresa a un altre per mantenir l'activitat.

Mitjançant aquest conveni, s'informarà els aturats inscrits a les oficines d'ocupació que es plantegin impulsar un projecte d'emprenedoria i també les petites empreses que vulguin canviar de propietaris per continuar amb el negoci.

Des de l'inici del projecte, Reempresa ha aconseguit salvar des de la seva posada en marxa, el 2011, un total de 413 empreses que tenien previst cessar la seva activitat, la qual cosa al seu torn ha ajudat a mantenir prop de 1.500 llocs de treball.
Avui et destaquem
El més llegit