Empresa i Treball convoca nous ajuts a les cooperatives

El Departament destinarà set milions d'euros a la reactivació socioeconòmica de l'economia social del país

El Conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent | ACN El Conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent | ACN

El Departament d'Empresa i Treball obre la convocatòria d'un nou Programa Singulars dotat amb set milions d'euros per ajudar a la reactivació de les cooperatives catalanes. La Conselleria ha posat al servei de les iniciatives d'economia social del país aquest programa, que romandrà obert a sol·licituds fins al proper 12 d'agost.

Segons ha comunicat el Departament, el Projecte Singulars té com a objectiu "generar ocupació a través de nous projectes empresarials en el marc de l'economia social i cooperativa". El suport d'Empresa i Treball s'amplia així a les empreses cooperatives que "promoguin el consum cooperatiu» i que incideixin en el posicionament de l'economia social com a «model logístic de distribució que abasti el territori català".

Les iniciatives que rebran aquestes ajudes seran prioritàriament aquelles que aprofundeixin en els seus projectes en aspectes econòmics com la transició energètica; la digitalització i la innovació tecnològica; la distribució de productes d'empreses cooperatives; el consum responsable i el reforç de l'àmbit cultural, tal com ha anunciat Empresa i Treball aquest dilluns.

Més informació
L'Economia Social vol ser estructura
Cooperatives netes però pragmàtiques per competir amb les multinacionals
Economia social, la preeminència de les persones sobre el capital
Avui et destaquem
El més llegit