Les empreses més felices pels catalans

Wallapop, Google i l'Oréal encapçalen la llista catalana de la felicitat laboral elaborada per Adecco

Wallapop és l'aplicació mòbil de compravenda de productes de segona mà Wallapop és l'aplicació mòbil de compravenda de productes de segona mà

La felicitat laboral està de moda però per a les empreses no és gens fàcil d'aconseguir. Quines són les claus? Talent, lideratge, desenvolupament professional, condicions, clima laboral... De variables, n'hi ha moltes. Coincidint amb el Dia Internacional de la Felicitat, la consultora Adecco ha fet pública la seva enquesta, a ulls dels catalans, sobre les empreses més felices on treballar. I la guanyadora amb un 53% dels vots és... Wallapop. De fet, la plataforma de compravenda de segona mà és també la més ben valorada arreu del conjunt d'Espanya. 

D'aquesta manera, els catalans han volgut trencar amb l'hegemonia que Google havia mantingut fins ara i han relegat a la multinacional dirigida per Sundar Pichai a la segona posició amb un 45,2% dels vots. La cosmètica de la mà de l'Oréal és l'encarregada de tancar el top 3 amb un 41,7% dels vots.

En un dia tan feliç com el d'avui, val la pena tenir present aquest llistat d'empreses per categories on la felicitat és possible: Amazon (material per casa i oci), Mercadona (distribució generalista), Movistar (telecomunicacions), ING Direct (banca), BMW (automoció), Hilton (hosteleria i turisme), Nestlé (alimentació i begudes), Repsol (energètiques), Mapfre (assegurances), ADIF (infraestructures i construcció) i Decathlon (tèxtil).

 
Més informació
La felicitat d’anar a la feina
Qui voldrien els catalans com a cap?
Les multinacionals amagades (i de butxaca)
Avui et destaquem
El més llegit