Enrique Tomás repartirà pernil a domicili

La cadena llançarà aquest nou servei a Barcelona a partir del mes d’abril alhora que prepara l’entrada als Estats Units

Enrique Tomás va obrir la seva primera botiga a Londres el 2014 Enrique Tomás va obrir la seva primera botiga a Londres el 2014

La cadena de pernils Enrique Tomás se suma a l’auge del delivery i a partir del mes d’abril començarà a repartir a domicili a Barcelona. Tal com ha avançat Expansión, l’empresa busca competir amb els seus rivals que reparteixen pizzes, sushi o hamburgueses i entregar les seves comandes en 20 minuts.

D’aquesta manera, la companyia començarà a repartir a domicili a Barcelona el mes d’abril i, si funciona, ja portarà el servei també a Madrid. Aquest nou servei funcionarà mitjançant una app mòbil i gràcies a l’aliança establerta amb la firma de repartiment Stuart. Una nova estratègia amb la qual esperen facturar fins a un milió d’euros al dia.

Més info: Enrique Tomás, a la conquesta del món

A més de repartir els productes habituals que es poden trobar als seus establiments, Enrique Tomás també ha dissenyat una caixa especial per a repartir a domicili. Es tracta d’un sopar per a dues persones amb pernil ibèric d’aglà, pa amb tomàquet, un entrant i una ampolla de la cavista Juvé i Camps.

Expansió més enllà de l’Atlàntic

Així mateix, la companyia amb seu a Badalona també treballa en la seva expansió més enllà de l’Atlàntic, amb l’entrada al Perú i als Estats Units. Enrique Tomás ja compta amb 11 punts de venda a Mèxic, alhora que ha consolidat els seus establiments a diferents països d’Europa.

La cadena de pernils compta amb cinc punts de venda al Regne Unit, tres a Itàlia, un a Andorra i un a França. Enrique Tomás compta amb 109 establiments arreu del món, dels quals 78 són propis i 31 són franquiciats. L’empresa, que el 2018 va facturar 70 milions d’euros (+17%), preveu assolir els 90 milions d’euros aquest any.

Més informació
Enrique Tomás: "Per entendre Enrique Tomás, recomano agafar l'entrepà més dolent"
Enrique Tomás arriba a Roma
Enrique Tomás: "Vull posar nom al pernil"
Avui et destaquem
El més llegit