Esade i IE al Top 10 de màsters de 'management' del món

El Financial Times publica la classificació anual del rànquing de màsters en gestió d'empreses

El Master in International Management de l'escola de negocis Esade i el Master in Management de l'IE Business School han aconseguit la setena i la novena posició, respectivament, del rànquing de màsters en gestió d'empreses que elabora anualment el Financial Times, escalant tres posicions cadascun respecte a l'any passat.

El rànquing del 2016 compta amb un registre de 90 programes, enfront de 70 el 2014. La classificació es basa en una avaluació dels millors programes del món per a graduats amb poca o cap experiència en la direcció d'empreses i respon a criteris com el salari actual dels graduats, l'èxit professional i la mobilitat internacional. Aquests tres paràmetres representen el 55% del pes a l'hora d'avaluar els programes.

La universitat suïssa de St. Gallen continua un any més al capdavant de la classificació. El salari mitjà dels alumnes de St. Gallen, tres anys després d'haver-se graduat és de 102.000 dòlars.

El degà d'Esade, Josep Franch, ha celebrat que el format Master in Science del seu programa està començant a impartir-se ja a les principals universitats nord-americanes. "El seu objectiu és atendre la demanda d'empreses que busquen joves talents amb alt potencial per desenvolupar una carrera professional en entorns complexos, multilingües i multiculturals", ha explicat.

Segons el vicedegà de Masters in Management del IE, Kiron Ravindra, el seu programa destaca pel nivell del claustre, el perfil dels alumnes, procedents de 62 països amb diferents visions culturals, i les opcions d'especialització. El 93% dels seus graduats que busquen ocupació estan treballant al cap de tres mesos de finalitzar el programa, un resultat que "premia" el seu "esforç continu a innovar en continguts i en formats".

En aquesta classificació de 90 màsters també hi ha el Master in International Management d'Eada Business School, que ha descendit quatre posicions en l'edició d'aquest any i ocupa el 31è lloc del rànquing.
Avui et destaquem
El més llegit