Eurofragance nomena nou conseller delegat

Laurent Mercier substitueix en el càrrec al soci fundador de l’empresa Santiago Sabatés, que passa a ser president

Laurent Mercier, nou director general d'Eurofragance | Cedida Laurent Mercier, nou director general d'Eurofragance | Cedida

Eurofragance, empresa dedicada al disseny i producció de fragàncies per la perfumeria, la cura personal i la llar, ha nomenat a Laurent Mercier com a nou conseller delegat.

Mercier substitueix en el càrrec a Santiago Sabatés, soci fundador i director general de la companyia des de la seva creació l’any 1990. Sabatés passa a ocupar el càrrec de president de la companyia, centrant-se en funcions més estratègiques, de representació i presidint el consell d’administració.

Mercier es va incorporar a Eurofragance l’any 2013 com a director global de negoci, encarregant-se del disseny i la implementació de l’estratègia de diversificació del negoci i expansió geogràfica. El nou CEO té el repte de liderar el pla estratègic 2020 enfocat en el creixement i la rendibilitat de la companyia.

Eurofragance compta amb filials a Turquia, Mèxic, Dubai i Singapur i disposa de plantes de fabricació a Barcelona, on té la seu central, Mèxic i Singapur. La companyia catalana va facturar 68,8 milions d’euros el 2016 i compta amb una plantilla de 254 treballadors.

Més informació
Els nous aires d'Eurofragance
Eurofragance ja ensuma els 70 MEUR de facturació
Santiago Sabatés, el negoci de les fragàncies
Avui et destaquem
El més llegit