Eurofred planta 70.700 arbres per compensar les emissions de CO2

La companyia ha reforestat 87 hectàrees que absorbiran 4.523,28 tones de diòxid de carboni

Imatge de terrenys on Eurofred planta arbres | Cedida Imatge de terrenys on Eurofred planta arbres | Cedida

Eurofred vol esborrar la seva empremta de carboni amb repoblacions forestals. És per això que la companyia ja ha plantat 70.700 arbres per compensar el 100% de les seves emissions de CO2 en els països on opera.

Concretament, Eurofred ha reforestat més de 55 hectàrees a zones cremades de Barcelona, Alacant i Castelló, amb la plantació de 45.700 arbres. També ha portat a terme la seva iniciativa a Portugal, on ha plantat 6.000 pins en 3,62 hectàrees. La companyia té previst repoblar 22 hectàrees més a Espanya, amb 16.000 arbres en zones d’Andalusia, Extremadura i Madrid, i 6 hectàrees a França.

Les zones reforestades per part de l’empresa catalana, que en un futur s’estendran també a Itàlia i Xile, són àrees afectades per incendis forestals i on Eurofred repobla amb plantes autòctones, adequades a cada territori i que, a més d’absorbir el CO2, eviten l’erosió dels terrenys.

Més info: Empreses (des)enganxades del CO2

La iniciativa d’Eurofred per compensar les seves emissions de CO2 va començar l’any 2014. “Totes les activitats empresarials emeten CO2 a l’atmosfera, això és una cosa molt difícil d’evitar, però podem minimitzar l’impacte calculant el diòxid de carboni que s’emet, reduint el volum d’aquestes emissions i compensant-les”, explica el director d’operacions i qualitat d’Eurofred.

A més, l’empresa també porta a terme una estratègia orientada a millorar l’eficiència energètica de les seves instal·lacions per tal d’assolir la màxima sostenibilitat.

Més informació
Eurofred, el gegant silenciós darrere de Fujitsu
Eurofred creix fora d'Europa i desembarca a Xile i Marroc
Eurofred obre filial al Marroc
Avui et destaquem
El més llegit