Everis crea un laboratori d'innovació a Barcelona

El nou 'LivingLab' té una plantilla de 60 professionals i més de 2.350 metres quadrats

El nou laboratori d'innovació d'Everis | Cedida El nou laboratori d'innovació d'Everis | Cedida

La consultora Everis ha inaugurat el seu primer LivingLab situat al carrer Pedro i Ponts de Barcelona. Un espai de co-creació més de 2.350 metres quadrats dissenyat per impulsar la innovació a través de la relació entre empleats, clients i socis tecnològics, i representants de l'ecosistema emprenedor i acadèmic.

L'activitat d'aquest 2018 la desplegarà una plantilla fixa formada per 60 professionals que mantindran contactes amb més de 500 professionals de la plantilla d'Everis i 40 partners externs, segons s'ha deixat constància en un comunicat.

La co-creació

La co-creació s'articularà a través dels diferents tallers d'innovació que es preveu organitzar i que serviran per millorar els coneixements dels participants i també per donar possibilitat que a partir d'aquests intercanvis es puguin dissenyar noves solucions tecnològiques. El nou centre tindrà també una incubadora, acceleradora d'idees i un showroom.

L'edifici forma part de l'estratègia de la consultora per crear una xarxa pròpia de centres d'innovació, que s'unirà als hubs que la companyia japonesa NTT Data té a escala mundial.

Més informació
Els fons d'inversió posen els ulls sobre Cirsa
L'AVE, una pèssima inversió
Les ciutats d'Europa amb més inversió en startups
Avui et destaquem
El més llegit