Les noves obertures impulsen la facturació d'Hoy-voy

La cadena d'autoescoles factura 7,8 milions d'euros el 2017, un 60,2% més que l'any anterior

Carlos Duran d'Hoy-voy, va ser el guanyador de la darrera edició del Premi Jove Empresari Carlos Duran d'Hoy-voy, va ser el guanyador de la darrera edició del Premi Jove Empresari

La cadena d'autoescoles Hoy-voy ha tancat l'exercici 2017 amb una facturació de 7,8 milions d'euros, un 60,2% més que l'any anterior, quan els ingressos han arribat a 4,7 milions, un creixement que l'empresa ha atribuït a l'obertura de nous centres, passant de 13 a 22 autoescoles.

De cara a aquest 2018, quan la companyia ja ha obert dos centres a Badalona (Barcelona) i Reus (Tarragona), l'objectiu és inaugurar un mínim de vuit autoescoles més, tant a Catalunya com en altres llocs d'Espanya, com Saragossa, País Basc, País Valencià i Andalusia, segons explica l'empresa en un comunicat.

A més, Hoy-voy preveu registrar una xifra de negoci superior als 13 milions d'euros aquest 2018, així com 20.000 altes de nous alumnes.

"Després d'un 2017 complicat marcat per la vaga d'examinadors, aquest any treballem per poder oferir nous permisos de conduir i acabar d'encaixar el nostre model fora de Catalunya", ha indicat el cofundador d'Hoy-voy, Carlos Duran.

Actualment, la cadena compta amb 24 autoescoles situades a la ciutat de Barcelona (4), Badalona (2), Cerdanyola del Vallès, Cornellà, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa (Barcelona), Girona, Lleida, Tarragona, Reus (Tarragona), Madrid, Castelló, Palma de Mallorca i Valladolid.

Més informació
Hoy Voy, l'autoescola més gran del món
"Els alumnes d'autoescola paguen per un servei públic que no tenen"
Avui et destaquem
El més llegit