Fira de Barcelona s'incorpora a la direcció de l'Emeca

L'entitat s'integrarà a partir del gener en el consell directiu de l'associació de recintes firals més important d'Europa

El recinte firal de Gran Via de Fira de Barcelona El recinte firal de Gran Via de Fira de Barcelona

Fira de Barcelona s'integrarà a partir del gener en el consell directiu de l'European Major Exhibitions Center Association (Emeca), que és l'associació de recintes firals més important d'Europa.

Ho farà representada pel director de Negoci Internacional, Ricard Zapatero, que representa Fira en les assemblees generals de l'organització i que va ser elegit membre del comitè directiu en la reunió d'Emeca celebrada recentment a Barcelona, ha informat la institució firal aquest dimecres en un comunicat.

"Els grans recintes firals són conscients de la importància que tenen els esdeveniments i congressos tant per a les empreses com per a les ciutats i els territoris", ha destacat Zapatero.

Ha precisat que "les experiències i la feina compartida contribueixen a l'excel·lència de les infraestructures, els serveis i l'oferta tecnològica".

Creada el 1992, Emeca, amb seu a Brussel·les, està formada per 22 grans recintes firals de tot Europa, que superen els 100.000 metres quadrats de superfície i que, en conjunt, organitzen i acullen 1.900 esdeveniments anuals amb la participació de més de 360.000 expositors i prop de 42 milions de visitants.

L'impacte econòmic d'aquesta activitat s'ha estimat en més de 120.000 milions d'euros, segons un estudi d'aquesta associació.

Avui et destaquem
El més llegit