Fira de Barcelona celebrarà el 2019 un esdeveniment internacional sobre el retail

El Retail & Brand Experience World Congress se celebrarà del 27 al 29 de maig de 2019 al recinte Gran Via

El recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona
El recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona

Fira de Barcelona celebrarà del 27 al 29 de maig de 2019 al recinte Gran Via Retail & Brand Experience World Congress, un nou esdeveniment d'àmbit internacional que reunirà experts per debatre sobre la transformació digital del comerç minorista.

A més, l'esdeveniment tindrà un espai expositiu amb unes 200 empreses i startups de tot el món, ha informat la institució firal aquest dimecres en un comunicat.

"Retail & Brand Experience World Congress vol ser un esdeveniment global sobre la transformació del model de negoci de les marques i el retail i convertir Barcelona en referent en aquest camp", ha destacat el director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué.

El certamen reunirà tot l'ecosistema de la transformació digital del sector, amb la finalitat de connectar les companyies desenvolupadores de les últimes solucions tecnològiques amb els principals actors de la venda online, botigues físiques, grans marques i empreses minoristes.

A la zona expositiva participaran algunes de les companyies més innovadores a nivell tecnològic i digital, com a banca i empreses de serveis financers i de pagament, grans tecnològiques, actors digitals, noves empreses de tecnologia disruptiva en retail i signes consultores.

El Retail & Brand Experience World Congress també proposarà rutes per Barcelona per descobrir les últimes innovacions en els seus principals eixos comercials, i potenciarà el networking entre el nou ecosistema del retail.

Més Informació
L'antropocentisme és el futur del 'retail'
Barcelona, entre les 40 ciutats més atractives del món pel 'retail'
El 'retail' fa ioga ( i és 'Trending Topic')
Avui et destaquem
Comentaris