Fluidra i Zodiac es fusionen

L'operació entre les dues companyies els permet crear un grup per valor de 1,3 milions d'euros i amb presència en més de 45 països

La seu de Fluidra a Sabadell La seu de Fluidra a Sabadell

L'empresa de Sabadell Fluidra i la companyia Zodiac es fusionaran per crear un grup amb vendes per valor de 1.300 milions d'euros i un Ebitda combinat de 210 milions. Ambdues companyies estan dedicades al sector de la piscina i tenen una presència geogràfica complementària que "permetrà accelerar" el creixement i generar "més valor" per a clients, accionistes i treballadors. La nova companyia tindrà un equip humà de 5.500 persones i presència a més de 45 països.

Està previst que la fusió es faci efectiva durant la primera meitat del 2018. El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, serà el president executiu del Consell d'Administració de la nova companyia, mentre que el CEO de Zodiac, Bruce Brooks, en serà el CEO.

Fluidra seguirà cotitzant a la borsa espanyola i mantindrà la seu mundial a Sabadell, així com la seu nord-americana a Vista (San Diego), Califòrnia.

Més informació
Fluidra eleva un 44,4% el benefici fins al setembre
Com seria l’Ibex 35 d’una Catalunya independent?
Fluidra instal·la quatre piscines dels Asian Games
Avui et destaquem
El més llegit