Fluidra omple més que mai la piscina de beneficis

La multinacional sabadellenca eleva un 39,2% els guanys del primer semestre i preveu facturar entre 775 i 790 milions d’euros aquest any

La seu de Fluidra a Sabadell La seu de Fluidra a Sabadell

Fluidra ha registrat un benefici net de 34,1 milions d'euros en el primer semestre d'aquest any, la qual cosa suposa un creixement del 39,2% respecte al mateix període de l'any passat i un rècord per a la companyia, ha informat aquest divendres en un comunicat.

El director general corporatiu de la companyia amb seu a Sabadell, Xavier Tintoré, ha explicat en declaracions a Europa Press que aquest creixement es deu bàsicament a l'augment dels volums d'activitat, ja que les vendes han evolucionat a l'alça en tots els mercats.

La companyia, especialitzada en piscines i aplicacions per a l'ús sostenible de l'aigua, ha registrat unes vendes de 452,5 milions d'euros, un 13,9% més que en els primers sis mesos del 2016, i l'Ebitda ha crescut un 27,3%, fins als 74,4 milions, alhora que el deute financer s'ha reduït un 9,6%.

El negoci de les piscines, clau a Fluidra

El negoci de les piscines, clau a Fluidra

La multinacional catalana ha elevat la previsió per al conjunt d'aquest any, amb estimacions d'aconseguir entre 775 i 790 milions d'euros de facturació i un Ebitda superior als 100 milions, "una xifra que no s'ha aconseguit mai abans en la història de la companyia", ha destacat Tintoré.

D'aquesta manera, Fluidra ha anticipat en 18 mesos els objectius de vendes i rendibilitat que s'havia fixat per a final del 2018 en el pla estratègic 2015-2018, que preveia aconseguir 750 milions d'euros de facturació i un Ebitda de 100 milions a tancament de l'any vinent.

Més informació
Quan la unió fa la força
El Sabadell es ven la seva participació a Fluidra
Fluidra dispara un 85,2% el seu benefici el 2016
Avui et destaquem
El més llegit