Freixenet presenta la nova estructura directiva

El celler dóna cabuda als nous gestors provinents de Henkell després de la compravenda d'accions

Bernd Halbach, director de vendes, Pedro Ferrer, conseller delgat i Thomas Scholl, director financer de Freixenet Bernd Halbach, director de vendes, Pedro Ferrer, conseller delgat i Thomas Scholl, director financer de Freixenet

Freixenet ha presentat als seus treballadors la nova estructura directiva del grup després de la venda de la majoria d’accions a la companyia alemanya Henkell, la filial de vins escumosos, vi i licors d’Oetker Group.

La cava ha anunciat els nomenament de Thomas Scholl com a director financer i Bernd Halbach com a director de vendes. Scholl ha treballat durant més de 20 anys a l’àrea financera i col·laboracions estratègiques d’Oetker i Halbach ha desenvolupat la seva carrera professional a Freixenet des de 1984 com a director de l’àrea internacional. Els dos directius entren a formar part del nou Comitè Executiu de l’empresa liderada per Pedro Ferrer i Andreas Brokemper com a consellers delegats.

D'altra banda, el nou comitè executiu de la companyia estarà liderat pels dos consellers delegats, pels nous responsables de finances i de vendes de Freixenet, i per Frank van Fürden i Eberhard Benz, responsables de les àrees de vendes i financera de Henkell.

El Comitè Executiu se suma com a òrgan de direcció al Consell d’Administració que estarà format per dos copresidents: José Luis Bonet i Albert Christmann, soci general Dr. August Oetker KG, per Demetrio Carceller Arce, president de Damm S.A., així com Pedro Ferrer i Andreas Brokemper.

Amb l’impuls d’aquesta estructura la companyia es vol convertir en líder mundial del sector dels vins escumosos. Recordem que  el passat mes de març es va signar un acord a través del qual Henkell ha adquirit un 50’67% de les accions de Freixenet SA. Un acord que contemplava també un “ampli acord de cooperació" amb Josep Ferrer Sala o José Luis bonet les dues part de la família que conserves la resta d’accions.

Avui et destaquem
El més llegit