Fuga de directius a Vueling

Gran part de la cúpula directiva ha marxat de l’aerolínia ‘low cost’ en els darrers dos anys

L'aerolínia Vueling ha renovat gran part dels seus directius en els darrers anys L'aerolínia Vueling ha renovat gran part dels seus directius en els darrers anys

La crisi de Vueling viscuda el 2016 no només va comportar retards i cancel·lacions als aeroports, sinó que va portar a una renovació de la cúpula directiva de la companyia low cost. El cas més conegut és el del seu director general, Álex Cruz, que va deixar l’aerolínia a principis d’any per passar a ser CEO de British Airways.

Però el cas de Cruz no és l’únic exemple de directius de Vueling que han abandonat la companyia. L’abril del 2015, el seu director comercial, Julio Rodríguez, va canviar els avions de Vueling pels d’Air Berlin. Així mateix, el director de producció, Fernando Val, també va sortir de la companyia el gener del 2016 per fitxar per una altra aerolínia no vinculada al grup IAG.

Més info: Vueling renova la cúpula després de la crisi de l'estiu

Aquestes primeres baixes de directius no han estat les úniques i han desencadenat més comiats dins de Vueling amb la sortida del director d’estratègia, Fernando Estrada, i la directora financera, Sonia Jerez, qui ara treballa per Wizz Air, també del grup IAG.

A més a més, cal recordar que tant Iberia com British Airways compten amb presidents procedents de l’aerolínia Vueling. Luis Gallego, actual director executiu d’Iberia, va ser director de producció de Vueling fins al 2013.

Més informació
Sánchez-Prieto, nou president i conseller delegat de Vueling
Toc d'atenció a Vueling
Avui et destaquem
El més llegit