Nova línia de beques universitàries de la Fundació 'la Caixa'

El pressupost d'aquesta primera edició serà de 2,3 milions d'euros i es convocaran 50 beques pels estudiants

En el nou programa de beques, l’entitat cobreix totes les etapes de la formació universitària i postuniversitària Cedida En el nou programa de beques, l’entitat cobreix totes les etapes de la formació universitària i postuniversitària Cedida

La Fundació la Caixa obrirà un nou programa de beques de grau universitari. A la primera edició d’aquest programa, comptarà amb un pressupost de 2,3 milions d'euros i es convocaran 50 beques dirigides a estudiants excel·lents amb recursos econòmics escassos que vulguin cursar per primera vegada estudis de grau en universitats o altres centres públics d’ensenyament superior a Espanya, segons ha explicat la fundació en un comunicat.

En el nou programa de beques, l’entitat cobreix totes les etapes de la formació universitària i postuniversitària, al mateix temps que fa un nou gir i combina, per primera vegada, l’excel·lència acadèmica que tant caracteritza aquests ajuts amb l’equitat social. "Ens sentim molt orgullosos d’haver pogut unir, gràcies a aquestes beques, l’essència de la fundació, que és fomentar la igualtat d’oportunitats entre les persones, amb el nostre ferm convenciment de l’important rol que tenen l’educació, la mobilitat i la qualificació professional en el desenvolupament d’una societat més justa i igualitària", afirma Isidre Fainé, president de la Fundació la Caixa.

Segons la fundació, les noves beques ofereixen una dotació mensual de 600 euros com a compensació per la dedicació plena a l’estudi i un ajut inicial de 600 euros per adquirir material i equipament informàtic, així com una dotació mensual de 400 euros addicionals per fer una estada internacional. Amb l’objectiu de dotar aquests estudiants de les competències que "són claus per assolir l’excel·lència acadèmica". La beca també inclou un curs d’idiomes durant tot el grau i la participació de cada becat en un programa d’acompanyament i formació en habilitats transversals.

Més informació
La Fundació "la Caixa" atén 1.066 sanitaris durant la covid-19
La Fundació ”la Caixa” atorga 1,5 milions d’euros a investigacions socials
Avui et destaquem
El més llegit