L'eina social que uneix els empleats de grans empreses

Deloitte, Pepsico, Roche i altres companyies utilitzen l'app de Gaddex per unir equips professionals

L'equip de fundadors de Gaddex | Cedida L'equip de fundadors de Gaddex | Cedida

Grans companyies i pimes confien en Gaddex per cuidar els seus empleats. Deloitte, Pepsico, Roche, doValue, Hipoges, Muy Mucho, T-Systems, entre altres empreses, han trobat en la startup barcelonina Gaddex un aliat per facilitar la relació entre empleats o equips professionals.

Gaddex és una eina digital que fomenta la connexió social entre empleats d'una empresa, d'un grup empresarial o dins d'un equip professional, tant pel que fa a l'àmbit laboral com al social. No només és útil per a la feina sinó també per a l'oci. Permet que els empleats facin plans entre ells, des de quedar per practicar esport, anar de copes o compartir hobbies.

És especialment útil pels que fan teletreball, ja que facilita la cohesió del grup, així com pels que s'acaben d'incorporar a l'empresa.

Compartir moments i socialitzar amb el format híbrid pot ser un desafiament per a treballadors i empreses

La connectivitat entre els empleats i els departaments és una necessitat. Compartir moments i socialitzar amb el format híbrid pot esdevenir un desafiament per a les organitzacions, que s'han vist obligades a adaptar-se a una nova cultura empresarial. Davant d'aquesta situació, moltes empreses aposten per potenciar la comunicació i la interacció entre els seus empleats, buscant eines que els ajudin a escurçar les distàncies.

Des de Gaddex es recalca que la seva eina "augmenta el sentiment de pertinença, fomenta la comunicació entre departaments i, fins i tot, fidelitza el talent" d'una empresa o organització determinada. Afegeixen que els empleats necessiten connectar amb els seus companys de feina i generar aquest bon ambient i clima laboral tan necessari en els temps que corren. El seu objectiu és “ajudar a assolir el benestar mental i bon ambient laboral”.

Destaquen que “moments com un coffee break, activitats esportives o activitats gastronòmiques, potencien la interacció social, enfortint empleats i contribuint molt positivament al benestar mental i laboral dels treballadors”.

Informen que companyies com Deloitte utilitzen aquesta eina amb l'objectiu de mantenir un bon ambient per als equips en facilitar la comunicació entre els treballadors.

Gaddex es va posar en marxa l'estiu del 2021. Darrere d'aquesta startup hi ha tres amics de la infància: Ignacio Barquero de Llauder, Alejandro Paloma García, Alexandre Font Giovaninni i Víctor Vicente Sánchez, els seus fundadors.

Més informació
Gaddex, la revolució de l''afterwork'
Avui et destaquem
El més llegit