Gallina Blanca estrena nova seu a l'Hospitalet 

L'edifici de l'empresa agroalimentària es troba a la Plaça Europa de l'Hospitalet de Llobregat i té una superfície de 5.000 metres quadrats i cinc plantes

Gallina Blanca Star ha inaugurat la nova seu corporativa amb "idees revolucionàries" en el model de treball, tal com ha destacat el CEO de l'empresa, Ignasi Ricou. Amb una superfície de 5.000 metres quadrats i cinc plantes, el centre de la Plaça Europa de l'Hospitalet de Llobregat acull 300 treballadors i aposta per conceptes com el 'free sitting', en què els professionals no tenen un lloc assignat, sinó que s'asseuen cada dia on creuen convenient per fomentar la creativitat i interrelació. El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, i l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, han pres "nota" d'aquests esquemes de treball en contraposició amb els de l'administració, "moltes vegades obsolets".

Pelegrí ha destacat l'aposta de l'empresa per la "innovació i la internacionalització com motors de creixement" i ha assegurat que el sector de l'alimentació "ha demostrat que té capacitat per liderar l'economia del país, fruit de l'esforç de les empreses per la seva internacionalització".

"Hem de donar suport al sector per mantenir aquest lideratge sobre la base de l'economia del coneixement, la investigació i la innovació, centrant els esforços en aquesta dualitat de la innovació i la internacionalització", ha dit Pelegrí.

El conseller ha defensat l'agricultura del coneixement, en "el potencial i el gran recorregut que té la innovació en el sector agroalimentari" i ha assegurat que "Catalunya té la sort de tenir un gran patrimoni generador de coneixement".
Avui et destaquem
El més llegit