Gallo s'incorpora a la guerra dels fideus instantanis

El grup d'alimentació tanca un acord amb Nissin per produir la seva pròpia gamma de 'noodles'

La companyia Pastes Gallo ha tancat un acord amb la multinacional Nissin, pionera de la indústria dels noodles instantanis, per llançar la seva pròpia gamma de fideus orientals.

El producte, batejat com a "Soba" Gallo Nissin, es presenta com una línia de receptes originals i amb ell Pastes Gallo es planteja irrompre en un mercat en auge en competència directa amb el grup Gallina Blanca, que compta amb "Yatekomo", o amb Maggi.

En un comunicat, Pastes Gallo ha assegurat que els seus fideus orientals es presentaran en vasos amb els sabors Original, Teriyaki i Curri, i amb un preu unitari del voltant d'1,6 euros.

Els sobres, amb receptes Original i Teriyaki, es vendran a més al voltant d'un euro la unitat. Amb aquesta novetat, Gallo "consolida l'aposta per adaptar-se a les noves tendències".

La multinacional Nissin, amb vendes anuals del voltant de 3.000 milions d'euros, va ser fundada per Momofuku Camino, inventor dels noodles instantanis i va ser el primer a presentar-los en format got.

Segons Gallo, el mercat dels fideus orientals pot duplicar-se en els pròxims cinc anys. El Grup Gallo factura 215 milions d'euros a l'any i compta amb uns 500 empleats.
Avui et destaquem
El més llegit