CA | ES

Frigo s'apunta al veganisme

La companyia vendrà 14 nous gelats aptes per a flexitarians, vegetarians i vegans que es podran comprar, també, a la Veggie Ice Cream Store de Glovo

Els nous gelats vegans de Frigo | Cedida Els nous gelats vegans de Frigo | Cedida

Frigo llança al mercat 14 nous gelats vegans de les seves marques més representatives, que són Cornetto, Magnum, Ben&Jerry's i Solero. Segons ha informat la companyia en un comunicat, ho faran en diferents formats i aptes per a flexitarians, vegetarians i vegans.

Més info: Veganisme i vegetarianisme: consciència i suplements

Davant la "moda" creixent per la cultura veggie i de la "insatisfacció" dels consumidors pels gelats vegans que es poden trobar actualment al mercat, Frigo ha tirat pel dret i presenta els seus nous models de gelats aptes per a vegans. A més, aquests gelats també es podran adquirir a la Veggie Ice Cream Store de Glovo, la primera botiga online de gelats vegans a Espanya.

Segons exposen, el 62% dels vegans confessa sentir-se insatisfet amb l'oferta actual de gelats i, dins d'aquest percentatge, el més elevat és el 24,7% de dones entre 18 i 24 anys que no estan contentes amb l'oferta actual.

Més informació
Tots serem 'veggies'
Heura, el pollastre 'veggie' del Celler de Can Roca
Avui et destaquem
El més llegit