Grifols presenta novetats en la investigació de l'Alzheimer

Els resultats demostren que pacients tant lleus com moderats milloren després del tractament amb Ambar

Grifols té previst continuar la seva línia d'investifació en aquest camp | iStock Grifols té previst continuar la seva línia d'investifació en aquest camp | iStock

L'equip d'investigació clínica de Grifols presenta noves dades sobre l'eficàcia del seu assaig clínic per tractar l'Alzheimer, segons han informat en un comunicat. Els nous resultats demostren que pacients tant lleus com moderats milloren després del tractament amb el protocol conegut com a Ambar pel seu nom en anglès Alzheimer Management By Albumin Replacement.

Més info: Grifols podria alentir l'Alzheimer

Els resultats apunten al fet que pot haver-hi una relació entre la resposta dels pacients i la dosi d'albúmina i immunoglobulina utilitzades en la reposició de proteïnes després del tractament e plasmafèresi. Aquestes noves dades s'han presentat durant el 14è Congrés Internacional sobre Alzheimer i Parkinson de Lisboa, que complementen als ja presentats en el congrés celebrat a Barcelona l'octubre del 2018.

Grifols té previst continuar la seva línia d'investifació en aquest camp i vol oferir noves actualitzacions al llarg del 2019.

Més informació
ADmit Therapeutics tanca una ronda per desenvolupar un test per detectar l'Alzheimer
'Tablets' pels cuidadors de l'Alzheimer
Avui et destaquem
El més llegit