CA | ES

Grup Ferrer vendrà els seus productes als Estats Units

El grup farmacèutic i Selah Genomics es converteixen en socis exclusius per distribuir la marca al país nord-americà

Ferrer inCode, resultat de la unió entre el grup farmacèutic Ferrer i la biotecnològica Gendiag, ha tancat fa poc una aliança estratègica per vendre els seus productes als Estats Units amb Selah Genomics.

El conseller delegat de Grup Ferrer, Jordi Ramentol, ha explicat que el tancament d'aquest acord suposa "la gran esperança del grup en diagnòstic molecular al mercat estatunidenc".

D'aquesta manera, Ferrer i Selah Genomics es converteixen en socis exclusius per a la comercialització als Estats Units i sota la marca de Selah Genomics dels productes que té Ferrer inCode actualment en cartera: Cardio inCode, Thrombo inCode, SudD inCode i Nutri inCode.

Selah Genomics, amb seu a Greenville (Carolina del Sud), és especialista en diagnòstic clínic i dóna suport a la indústria farmacèutica amb serveis avançats de diagnòstic molecular i genòmic.

Ramentol ha sostingut que els resultats d'aquesta aliança per a aquest primer any seran modestos, tot i que aquest 2015 ja es preveu que aquesta operació comporti unes vendes de deu milions d'euros, dels quals el 70% quedarien nets per a Ferrer.

"Ells tenen el mercat de diagnòstic als Estats Units i nosaltres els cedim els nostres productes i el nostre coneixement", ha afegit el conseller delegat de Grup Ferrer.

Segons l'Organització Mundial de la Salut, les malalties cardiovasculars provoquen més de 17 milions de morts anuals, per la qual cosa la detecció precoç i un tractament personalitzat per a cada pacient són vitals per evitar defuncions, millorar la qualitat de vida, endarrerir l'aparició de malalties cròniques i reduir la despesa sanitària.
Avui et destaquem
El més llegit